Gestreepte boekjes

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Gestreepte boekjes

Gestreepte Boekjes serie
Voor uitgeverij Borre Educatief schreef ik twee boekjes voor de serie Gestreepte boekjes.Bestel nu online of bij je lokale boekhandel.

De tranen van Sarie
De tranen van Sarie is een verhaal dat ik in maart 2008 heb geschreven naar aanleiding van een advertentie van uitgeverij Pica Educatief uit Zoetermeer op de site van de Taal Unie, Taaluniverum. Zij zochten schrijvers die verhalen wilden schrijven voor hun serie De Gestreepte Boekjes. De tranen van Sarie is geschreven voor de kinderen van groep 5 en werd in mei 2010 uitgegeven.
Het vehaal gaat over het meisje Sarie, dat gevangen wordt genomen en in een heel bijzondere wereld belandt. Daar moet ze een lastige opdracht vervullen, maar of dat ook lukt?Bestel nu online of bij je lokale boekhandel.

 
Opgelost
Pieter gaat met zijn ouders verhuizen naar een landhuis in Frankrijk. Daar is hij helemaal niet blij mee. Pieter spreekt namelijk geen Frans en zal dan ook wel nooit Franse vrienden krijgen. Als ze in Frankrijk zijn, is het net zo verschrikkelijk als hij had verwacht. Totdat hij achter een oude laag behang een kaart vindt die hem naar een geheime hut in de boomgaard leidt.
 

Share our website